Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fondant formázó eszközök

Rendezés:

Műanyag, szilikon sodrófa, 52 cm

2.990 Ft
Műanyagból készült, sodrófa, szilikon bevonattal, tészták, fondant, marcipán nyújtásához. A nyújtó henger szélessége 28 cm. Színben eltérő lehet!

Mini sodrófa, műanyag, 22 cm

990 Ft
Kis méretű, műanyag sodrófa, szilikon bevonatú hengeres résszel, tészták, fondantok, marcipánok nyújtásához. A sodrófa teljes hossza 22 cm. Színben eltérő lehet!

Sodrófa, nyújtófa, fém, 43 cm

3.490 Ft
Fémből készült nyújtófa, fém nyújtó résszel, és fém nyéllel, tészták, fondantok, marcipánok nyújtásához. A nyújtó felület hossza 25 cm.

Szilikon sodrófa, fa fogantyúval, 43 cm

2.990 Ft
Szilikon sodrófa, fa fogantyúkkal ellátva, tészta, fondant, vagy marcipán nyújtásához. A termék teljes hossza, fogantyúkkal együtt 43 cm.

Fondant formázó készlet, műanyag, 9 részes

1.390 Ft
9 db, mindkét oldalán használható, különböző fejjel ellátott, műanyag, fondant formázó készlet. Az eszközök átlagos hossza 16 cm.

Cukorvirág erező és formázó tábla, 19x12,5 cm

1.990 Ft
Műanyag tábla, cukorvirág készítéséhez. Mérete 19 cm x 12.5 cm.

Tortaél Simító Műanyag

1.790 Ft
A kerek torták éleinek simítására szolgáló eszköz. Mérete 6 cm x 4 cm.

Derékszögű tortasimító

1.090 Ft
Derékszögű tortasimító, torták formázásához. Mérete 10x5x7 cm. Anyaga: müanyag.

Modellező szivacs alátét

1.790 Ft
Fondant, marcipán és cukorvirágok modellezéséhez szükséges szivacs alátét. Mérete 19.5x19.5 cm. 2 részes.

Fondant nyújtó 22 cm

1.790 Ft
Müanyag fondant vagy marcipán nyújtására alkalmas eszköz, 2 méretű vastagság állítóval.

Fondant nyújtó nagy 32 cm

2.390 Ft
Müanyag fondant vagy marcipán nyújtására alkalmas eszköz. 32 cm hosszú.

Torta díszítő készlet

1.990 Ft
Müanyag tortadíszítő készlet 19 részes.  

A fondant formázó eszközök segítségével precízebben, könnyebben és gyorsabban alakíthatod ki a torta burkolatát, vagy akár a marcipán figurák, cukorvirágok formáját.

Egy torta burkolásának első lépéseként, a burkolásra szánt anyagot készítjük elő, amely lehet bármilyen fondant, marcipán, vagy cukormassza. Rendszerint ezeket átgyúrjuk kicsit és amennyiben sükséges, színezzük a kívánt színre. Ezt követően egy szilikon nyújtólapon, a fondant nyújtó hengerrel a kívánt vastagságúra nyújtjuk, amit feltekerve a hengerre, ráhalyezünk a tortára, és óvatos mozdulatokkal, figyelve, hogy ne maradjon levegőbuborék alatta, lesimítjuk az anyagot, követve a torta formáját. 

A torta burkolását elősegítő tortasimítók, már egyre több kivitelben kaphatóak, amelyekkel nem csak az egyenes felületeket lehet jól eldolgozni, hanem a széleket, és sarkokat is. A fölösleges részeket pedig, egy fondant vágó henger, vagy szike segítségével tudod majd levágni.

Fondant formázó eszközeink között megtalálhatóak, a különböző fejjel ellátott fondant formázó készletek, mivel egy-egy figura, virág, vagy bármilyen fondant dísz kialakítása során többféle formájú eszközre is szükségünk lehet egyszerre. Ezek segítségével a legapróbb részleteket is megformázhatjuk.